KULTURA

Dělnický dům je především kulturní zařízení z letitou tradicí. Prostřednictvím tohoto zařízení se občanům Dětmarovic představilo zblízka již mnoho umělců všech žánrů a v tomto duchu bude Dělnický dům také v budoucnu plnit svou hlavní úlohu.

AKCE

Tradičně občané a široká veřejnost využívala toto kulturní zařízení také ke společenským akcím. Odehrávají se v rozlehlém sále pro cca 300-400 lidí, kterým Dělnický dům disponuje a v několika samostatných banketkách pro 20-50 lidí. Pořádání plesů, narozeninových oslav, firemních akcí (večírky, výjezdní zasedání, školení, rauty), svatebních a smutečních hostin bylo vždy také nedílnou součástí Dělnického domu. Nová koncepce provozu (možnost obsloužit několik oddělených akcí najednou) a nejmodernější gastronomická technologie (rychlá a šetrná příprava pokrmů) teď ale umožňuje pozvednout kvalitu našich služeb na lepší úroveň.

HOSTINEC

Zlepšení poznáte také po návštěvě našeho hostince. Je součástí Dělnického domu a kromě rozšíření restauratérských služeb (celodenní kuchyně, pizza, profesionálně připravovaná káva), Vás potěší, nová kvalita čepovaného piva. Lepší chuti a hustší smetanové pěny, jsme dosáhli investicí do nové výčepní technologie a dobře vyškoleným personálem.

KUCHYNĚ

Srdcem každé restaurace je vždy samozřejmě kuchyně. Pro tu naši v Dělnickém domě, se nám podařilo získat zkušeného a léty prověřeného šéfkuchaře Roberta Molnára. Svou gastronomickou kariéru zahájil vyučením na zámečku v Šilhéřovicích a bez přerušení pokračoval v tomto oboru, třicet let až do teď. Zkušenosti sice sbíral pouze v rámci česko-slovenská, o to je ale více kovaný v tom našem středoevropském vaření. Náš šéf kuchař, nemá ovšem problém s žádnou světovou kuchyní. Pro čerstvost ingrediencí a jednoduchost přípravy pokrmů, upřednostňuje hned poté naší, středoevropskou kuchyni a jako šéfkuchař působil také v pizzerii.

Naše kuchyně má ale ještě navíc to štěstí, že s námi úzce spolupracuje profesionální gastronomický mentor Petr Svoreň. Ten kuchařský um našich kuchařů ještě přetavil a výsledek je čistá radost z práce. Nastavil a nasměroval naše vaření, naučil nás používat nejmodernější gastronomické technologie a osvětlil výhody nejnovějších trendů vaření. Nad těmito věcmi, má stálý dohled a provádí v našem podniku, pravidelná měsíční školení.


— PROČ BYSTE MĚLI ZAVÍTAT PRÁVĚ K NÁM —

Vaříme pro vaše chuťové pohárky

ČERSTVÉ INGREDIENCE


Robert Molnár
Robert Molnár

SKVĚLÝ ŠÉFKUCHAŘ


DOMÁCÍ ATMOSFÉRA